Пројекат "Мост успешних жена Србије и Малте"

Предузетнице у фокусу

Јули 2023. - Јануар 2024.

Ко повезује обале ?

Учеснице у пројекту

Почетак пројекта обележен је са много елана који је у пројекат унело двадесет полазница. Дипломе за изузетну посвећеност добило је осамнаест учесница, од којих су неке већ у предузетничким водама, па им је додатно знање омогућило унапређење пословања, док су друге искористиле стечено знање и подршку да крену у правцу осамостаљивања.

Током реализације пројекта међусобно оснаживање и везе које су настале међу учесницама представљају непроцењив ресурс за даљи развој и успех сваке појединачне предузетнице. Ове везе не само да су пружиле подршку током самог пројекта, већ су постале трајни ослонац у пословању и личном развоју. Размена искустава, знања и ресурса међу предузетницама подстaкло их је да превазиђу изазове, деле успехе и уче једна од друге. Стварање ове заједнице ојачало је њихову позицију на тржишту и изградило снажну основу за даљи успех и мрежу подршке која иде изнад и даље од самог пројекта.
Пројекат „Моста успешних жена Србије и Малте“ имао је улогу да унапреди индивидуални успех, али и да створи заједницу предузетница која има далекосежне позитивне ефекте на предузетничку сцену. Овакве иницијативе су кључне за изградњу одрживе и подржавајуће пословне културе.

"Жене су хероји, радници и стратези за неку нашу будућност"

Професор немачког језика, самостална предузетница

Лиценцирани туристички водич, власница туристичке организације „Leona Travel“

Власница фирме за кетеринг и посластице „Magic Bites“

Директор и оснивач „Cello Academy“ , професор виолончела у „Cello Academy“ и „Malta Visual and Performing Arts“. Music teacher at „St. Ignatius College“ Самостална предузетница

Мастер лидер у образовању, оснивач Образовног Центра Мастер1

296106722_161203486485251_635362992734841348_n

Графички дизајнер, оснивач Културно уметничког друштва „Дукат“ на Малти

Професорка српског језика и књижевности

Консултанткиња за управљање пословним процесима (Имплементација ИСО стандарда)

Васпитачица деце предшколског узраста

ed

Дипломирани пољопривредни инжињер

Housekeeping Supervisor ITS Malta

Дипломирани посластичар, власницa фирме у оснивању „Sweet Joy“

Дипломирани економиста, власница фирме у оснивању „Milanovic Fashion“

Консултант Квантне анализе

Master Teacher of Mental Arithmetic and Mental Maths

Самостална предузетница, Business management and Consaltiing

Самостална предузетница

Повежите се

Постаните део наше заједнице у којој чувамо српско културно наслеђе, промовишемо културу и
подржавамо женско предузетништво

На овој страни можете видети како су се представиле се све учесница у пројекту.  Кратак опис и линк дају могућност за директан контакт. За додатне информације и могућност повезивања, погледајте у наставку контакте наших организација.

 Едукативно мотивациони пројекат „Мост успешних жена Србије и Малте“, који су за 20 предузетница покренули Српски образовно-културни центар Св. Јелена Анжујска (СОКЦ) и Међународни клуб пословних жена EIBWC Малта, као део Удружења пословних жена Србије, спроведен је у периоду од 28. јула 2023. год, до 15. јануара 2024. год.  уз финансијску подршку Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, Министарства спољних послова Србије.

Српски образовно-културни центар Св. Јелена Анжујска (скраћено: СОКЦ Св. Јелена Анжујска) на Малти волонтерско је удружење, основано с пролећа 2021. године уз благослов пароха малтешког о. Ристе Горанчића са идејом да гради мостове између Србије и Малте промовишући пре свега садржаје из српског културног наслеђа. 

Идеја водиља организације је да преко разних пројеката/догађаја попут промоција литераних дела прозе и поезије, предавања, изложби и концерата уметника српског порекла из целог света,  и другим видовима културних садржаја оплемени не само свакодневницу наших људи на Острву, већ допринесе и садржају културног живота Малте уопште.

Контактирајте нас, пошаљите ваше идеје и предлоге за сарадњу. Радујемо се вашем позиву!

naslovna 2

Онлајн међународни клуб жена Малта – Србија, је део мреже клубова предузетница из света, који су основани на иницијативу и у оквиру Удружења пословних жена Србије, најбројније српске асоцијације жена у бизнису.

Циљ успостављања међународних клубова је узајамно повезивање успешних пословних жена, чланица ових клубова, ради проналажења нових пословних партнера, размене искуства, промоције, едукације и многих других бенефита које пружа чланство у EIBWC-u.

Удружење пословних жена Србије прошле године је прославило 25 година успешног рада и 17 година од увођења престижне награде Цвет успеха за жену змаја, која у пословном свету Србије представља симбол квалитета и посвећености.

Тим EIBWC Малта полако увећава број чланица и шири сарадњу ослањајући се на сигурну подршку колегиница из УПЖ-а. Придружите нам се и постаните део јединствене заједнице успешних жена! Добродошли!

Пројекат је суфинансиран средствима Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону

МОСТОВИ

2024 All Rights Reserved